Pakej perkahwinan lengkap

Pakej Perkahwinan Lengkap Katering, Butik & Kanopi @ Perkakas Dewan

Pakej perkahwinan lengkap NC ialah pakej persandingan termasuk hidangan buffet dari NC katering dengan kepelbagaian pilihan lauk juga set lengkap dari butik seperti pelamin ekslusif dewan atau khemah,sepasang pakaian baju pengantin lelaki dan perempuan dan banyak lagi, juga beserta set kanopi dengan jumlah yang diberikan mengikut  kesesuaian majlis dari 600-1000pax atau kelengkapan dewan dan perhiasan dewan seperti sarung kerusi,riben,walkway,gerbang dan lain-lain dimana dmat memudahkan urusan perkahwinan bagi setiap bakal pengantin. 

Pakej perkahwinan lengkap
Pakej perkahwinan lengkap

 

Nota Pakej Perkahwinan lengkap

  • Harga adalah untuk minima 600Pax & terbahagi kepada 3 pakej“.
  • Pakej adalah termasuk seperti yang tertera didalam risalah pakej dan boleh diubah sekiranya pengantin tidak mahu atau menolak item tersebut.
  • Majlis di khemah atau dewan adalah seperti tertera dalam pakej mengikut lokasi majlis sekiranya di dewan atau pun d ikhemah.
  •  item PERCUMA lain akan diberikan sekiranya jumlah Pax melebihi 1200Pax(Sila rujuk katerer)
  • Pengantin disyorkan membuat tempahan awal bagi mengelakkan tempahan penuh. Rujuk :  TERMA & SYARAT TEMPAHAN
Hj Rahim

Assalamualaikum,
Saya bercadang untuk mengadakan kenduri kahwin untuk anak perempuan saya pada 24 July (Ahad) 2016. Anggaran jemputan adalah seramai 500 orang. Perkidmatan yang diperlukan adalah meliputi katering makanan & minimun (termasuk makanan pengantin) , dewan ballroom, pelamin, baju pengantin, make-up, photoshoot, videoshoot dan lain-lain yang boleh dibincangkan.
Mohon jasa baik pihak tuan/puan untuk respon “availability” mengenai tarikh yang dicadangkan beserta harga pakej dengan kadar segera.
Sila hubungi saya dengan email memandangkan saya kini outstation diluar negara dan hanya akan pulang pada 13 Jun.
Sekian, terima kasih
Hj Rahim